Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@19:34:41 GMT

جاهای دیدنی و اجاره سوئیت در یزد

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۰۹۶۱۷

جاهای دیدنی و اجاره سوئیت در یزد

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا،  با میزبون همراه باشید تا از اسرار نهان این کویر درخشان طلایی رنگ آگاه شوید و بتوانید با اجاره سوئیت در یزد در این شهر باستانی اقامت راحتی داشته باشید.

جاهای دیدنی در یزد 

آتشکده پیرهریشت

پیر هریشت نام یک آتشکده است. این آتشکده در 15 کیلومتری شهرستان اردکان واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرتشتیان این آتشکده را محل غایب شدن یکی از کتیزهای بانوی یزد گرد ساسانی می ‌دانند. یکی از رسوم زرتشتیان این است که 18 فروردین هر سال به آتشکده پیر هریشت می ‌روند و به زیارت و جشن و پای کوبی می ‌پردازند.

آتشکده پیرنارسون

پیرنارسون هم یک زیارتگاه است. نام دیگر این زیارتگاه نارسونه است. این زیارتگاه در جاده قدیم مشهد – یزد در میان ارتفاعات شهرستان های یزد و خرانق واقع شده است و یکی از بهترین جاهای دیدنی یزد به شمار می رود.

آتشکده چک چک یا پیر سبز

چک چک یا پیر سبز هم یک آتشکده یا به عبارتی دیگر یک زیارتگاه زرتشتی است. این آتشکده در مجاورت کوه های صخره‌ای واقع شده است. مدام از شکاف این کوه های صخره‌ای آب چک چک می‌کند. این چک چک مداوم باعث سبزی دائمی این محل شده است.

آتشکده پیرنارکی

پیرنارکی هم یک آتشکده است یا در واقع باید بگویم از مهم ترین زیارتگاه های زرتشتیان ایرانی و از مهمترین جاهای دیدنی یزد است. زرتشتیان این آتشکده را  محل غایب شدن شاهزاده نازبانو می‌دانند. بنا بر روایات زرتشتیان نازبانو ، خواهر شهربانو - همسر امام حسین (ع) - و دختر یزد گرد سوم بوده است. زرتشتیان دوازدهم تا شانزدهم مرداد ماه هر سال را به زیارت این پیر می‌ پردازند. اگر بتوانید با اجاره سوئیت در یزد به این شهر سفر کنید امکان تماشای این مراسم را خواهید داشت.

آتشکده زرتشتیان یا آتشکده ورهرام یزد

زرتشتیان آتش مشتعل در این آتشکده را آتش ورهرام می‌نامند. آن ها بر این عقیده هستند که تقریباً در 1515 سال پیش ناهید پارس به این محل آورده شده و تا امروز به هیچ عنوان خاموش نشده است. این آتشکده برای زرتشتیان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. با اجاره سوئیت در یزد را تجربه کنید و این آتش 1500 ساله را با چشمان خود بدون واسطه ببینید.

پارس بانو ؛ بونو پرس

پارس بانو یا بونو پرس نیز از زیارتگاه های مهم زرتشتیان محسوب می‌شود. زرتشتیان هر سال از اول تا پنجم تیر ماه در این آتشکده به زیارت می‌پردازند. این زیارتگاه در دامنه کوه های میل نیزار و لای چقک روستای ازرجوع بخش عقدای شهرستان اردکان قرار دارد. شما هم می‌توانید با اجاره سوئیت در یزد این مراسم را از نزدیک ببینید.

دخمه زرتشتیان

دخمه، گورستان زرتشتیان است. آن ها از گذشته های دور تا حدود همین چهل سال پیش اموات خود را طبق اصول، فرهنگ و آداب و سنن مذهبی خود و طی انجام مراسم ویژه در این گورستان رها می‌کردند تا طعمه کرکس های کوه های اطراف شوند. وسط فضای میان تهی این دخمه یک چاه وجود دارد.  به این چاه استودان می‌ گویند. شاید استودان تلفظ دیگری از استخوان دان بوده باشد. چون در گذشته استخوان های به جای مانده از اجساد را در این چاه می ‌ریخته ‌اند. سپس با گذشت زمان و با اجرای مراسمی خاص، محوطه داخل دخمه جارو و ضد عفونی می شد و بار دیگر دخمه مذکور مورد استفاده قرار می گرفت. در حقیقت محوطه داخلی هر دخمه مانند گورستانی بود که چندین بار از آن استفاده می شد.

استان یزد چند دخمه دارد که عبارتند از: دخمه چم (واقع در روستای چم، شهرستان تفت)، دخمه فیروزآباد (شهرستان یزد) و دخمه اردکان.

سفر به یزد

حضور در چنین اماکن کهن سالی عواطف و احساسات غریبی را بر می‌انگیزد. آتشکده‌هایی که حاکی روایت‌هایی از گذشته‌های بسیار دور هستند. روایاتی چنان دور که بیشتر به افسانه می‌مانند و باورشان سخت به نظر می‌رسد اما انگار واقعآً روزی وجود داشته‌اند و انگار واقعاً رخ داده‌اند. برای حضور در افسانه‌های کهن به یزد سفر کنید و با اجاره سوئیت در یزد را ببینید و روایاتش را بشنوید.

سفر به یزد به سلامت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امام حسین ایران باستانی سلامت مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۹۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمول جدید تعیین سقف اجاره‌بها

با اجرای قانون ساماندهی بازار مسکن و اجاره، از تابستان امسال میزان سقف اجاره‌بها بر مبنای نرخ تورم عمومی تعیین می‌شود.

به گزارش مشرق، طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره با تایید شورای نگهبان به قانون تبدل شد و به‌زودی ابلاغ می‌شود. این قانون حوزه‌های مختلف بازار مسکن را در برمی‌گیرد و هدف نهایی آن، نظارت بر اجرای قوانین بالادستی برای ساماندهی بازار و جلوگیری از التهاب این بازار تحت تأثیر عوامل داخلی و یا خارجی بازار مسکن است و فعالان بازار مسکن معتقد هستند این قانون بخشی از مشکلاتی را که هم‌اکنون در بازار اجاره، زمین و مسکن وجود دارد، رفع می‌کند.

ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها از سال گذشته در رفت‌وآمد بین مجلس و شورای نگهبان بود که ایرادات و ابهاماتی وجود داشت و با رفع ابهامات این طرح مغایر موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

بر اساس اعلام معاونت مسکن و ساختمان، ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها طرح مجلس بود که توسط کمیسیون عمران و با همکاری وزارت راه و شهرسازی تدوین شد.

این طرح چندین بار در مجلس تصویب شد و به شورای نگهبان رفت که به منظور انجام برخی اصلاحات روند تأیید آن به طول انجامید. هم‌اکنون با اعلام سخنگوی شورای نگهبان این طرح تأیید شده است که بعد از طی مراحل قانونی ابلاغ خواهد شد.

به گفته ابوالفضل نوروزی سرپرست دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها طرحی است که در صورت تصویب و تبدیل شدن به قانون، بخشی از مشکلاتی را که هم‌اکنون در بازار اجاره، زمین و مسکن وجود دارد، رفع خواهد کرد و به تسهیلگری در بخش، زمین، اجاره و مسکن می‌پردازد.

تقویت بازار اجاره از طریق ارائه مشوق به موجران، استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها برای شناسایی خانه‌های خالی و هزینه این بخش از مالیات برای احیای بافت‌های فرسوده شهری و ساخت خانه‌های ارزان‌قیمت برای اشخاص بی‌بضاعت، الزام تمامی دستگاه‌های اجرایی برای ارائه رایگان اطلاعات موردنیاز در سامانه ملی املاک و اسکان و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای عدم درج اطلاعات در سامانه و خوداظهاری در سامانه ملی املاک و اسکان برخی از ویژگی‌های این طرح به شمار می‌رود؛ همچنین، تقویت سامانه ملی املاک و اسکان به منظور شناسایی خانه‌های خالی، تکمیل سامانه ملی املاک و اسکان و درج معاملات در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور و ضمانت اجرایی برای ثبت قراردادها و ارائه راهکارهایی برای الزام‌آور شدن این راهکارها از دیگر مواردی است که در این طرح به آن توجه جدی شده است.

بر اساس بندهایی از این طرح، تمامی قراردادها اعم از اجاره و خریدوفروش باید در سامانه ثبت شوند و با اخذ کد رهگیری امکان ارزیابی آنچه در بازار مسکن می‌گذرد، وجود دارد.

با تأیید مصوبه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها از سوی شورای نگهبان، سقف قانونی مجاز برای افزایش سالانه اجاره‌بهای مسکن در شهرها و استان‌های کشور بر مبنای نرخ تورم عمومی، به گفته کارشناسان اقتصادی از مهم‌ترین مواد این قانون است. بر اساس قانون ساماندهی، «در شهرهایی که تورم عمومی سالانه در آنها از ۳۰‌درصد بیشتر است، وزارت راه وشهرسازی نسبت به تعیین سقف مجاز برای افزایش اجاره‌بها بین ۵۰ تا ۱۰۰‌درصد نرخ تورم عمومی اقدام خواهد کرد.»

تعیین سقف برای اجاره‌بها، موضوع تازه‌ای نیست و از زمان شیوع کرونا با هدف حمایت از مستأجران، ستاد ملی کرونا تعیین محدودیت‌هایی برای سقف اجاره‌بها را تأیید کرد و با فروکش کردن کرونا، باز هم با هدف جلوگیری از جهش نرخ‌گذاری در بازار اجاره، سران قوا مصوب کردند که این قانون همچنان در بازار مسکن باقی بماند.

در خصوص تأثیر تعیین محدودیت‌هایی برای نرخ‌گذاری اجاره‌بها، کارشناسان و فعالان حوزه مسکن نظرات متفاوتی دارند؛ برخی این قانون را در جلوگیری از تحمیل «قیمت پرت» بر مستأجران مؤثر می‌دانند و برخی نیز معتقدند مثلاً تعیین سقف افزایش ۲۵ درصدی باعث شده در برخی شهرها که افزایش اجاره‌بها کمتر از این عدد بوده نیز تا ۲۵ درصد بالا برود و سقف‌های اجاره‌بها در سال‌های اخیر عملاً بالاتر از ۲۰ تا ۲۵ درصد تعیین شده است.

نقدهای مثبت و منفی زیادی در بازار مسکن نسبت به تعیین سقف اجاره‌بها وجود دارد اما برآیند این نقدها نشان می‌دهد تعیین سقف اجاره‌بها از جهش‌های نامتعارف قیمت مسکن جلوگیری کرده است و تقریباً تنها قانون حمایتی از مستأجران است. در چند سال اخیر مستأجران توانسته‌اند با استناد به این قانون قصد دلالان بازار یا برخی مالکان برای تحمیل اجاره‌های «فضایی» را نپذیرند و مجبور به ترک خانه اجاره‌ای نشده‌اند.

اجرای ساماندهی بازار مسکن به گفته فعالان این حوزه به بهبود شرایط این بازار کمک می‌کند به شرط اینکه تمامی بخش‌های قانون اجرایی شود. نظارت بر بازار، شناسایی واحدهای خالی، اخذ مالیات از مالکان واحدهای خالی که حاضر به عرضه واحدها به بازار نیستند و از سوی دیگری مشوق‌های مالیاتی به مالکانی که سقف اجاره را رعایت می‌کنند، قسمت‌های مختلف ساماندهی بازار مسکن و اجاره است که می‌تواند در تابستان امسال به کمک مستأجران بیاید.

کارشناسان علاوه بر قوانینی مانند قانون ساماندهی، تبیین راهکارهای کنترل قیمت‌ها در بازار اجاره‌بها را موجب ثبات متغیرهای کلان اقتصادی، افزایش تولید و عرضه، حمایت از خرید مسکن برای اجاره آن و اجرای قانون معطل مانده نظام اجاره‌داری حرفه‌ای، کاهش سوداگری در بازار مسکن افزایش توان مالی مردم برای خرید مسکن، می‌دانند که همزمان موجب کاهش تقاضای مسکن اجاره‌ای، کاهش دلالی، افزایش عرضه مسکن به بازار و در نتیجه ثبات قیمت در بازار مسکن و اجاره می‌شود.

ضرورت تولید و عرضه مسکن

ابوالفضل نوروزی سرپرست دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی با اشاره به شرایط بازار مسکن در کشور گفت: اگر بخواهیم به صورت ریشه‌ای مشکل بازار مسکن را حل کنیم باید دو موضوع افزایش عرضه و ساماندهی تقاضا در این بازار را با همدیگر پیش برده و کنترل کنیم. در بحث قیمت مسکن به موضوع عرضه توجه شده اما آنچنان که باید به موضوع ساماندهی تقاضا توجه نشده است. هدف دولت اجرای همزمان برنامه‌های ساماندهی و تولید و عرضه مسکن است.

منبع: جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول
  • لحظه دیدنی برخورد صاعقه به کوه آتشفشانی + فیلم
  • كف و سقف اجاره مسکن تعيين خواهد شد
  • فرمول جدید تعیین سقف اجاره‌بها
  • فیلم دیدنی از یک دیوار برفی عظیم در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • گل دیدنی ماشاریپوف به ذوب آهن (استقلال 1-1 ذوب آهن)
  • گل قیچی برگردان دیدنی آقایی پور به سپاهان (سپاهان - استقلال خوزستان)
  • از فیفا 94 تا امروز؛ روند دیدنی تکامل ضربات آزاد
  • تصاویر دیدنی از نخستین تلاش بچه زرافه برای راه رفتن ! | ویدئو
  • ببینید | عملیات دیدنی نمایشی جنگنده‌های پیشرفته روسیه در دل آسمان