Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران کشوری چهار فصل با جاذبه‌های طبیعی و تاریخی فراوان هست.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام مکانچی، سفر به شهر یزد، گذر از میان اماکن دیدنی بوشهر و گشت و گذار در جاذبه‌های گردشگری جزیره قشم حال و هوای دلچسبی دارد. هر کدام از این شهرها جلوه‌ای خاص از طبیعت ایران هستند و در هر یک آثار تاریخی با اقلیم متفاوت وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ و شکوه ایران در شهر یزد و میان سازه‌های خشتی به تصویر کشیده شده‌اند، خانه‌های تاریخی بوشهر که از شهرهای میانه راه ابریشم است بیانگر تاریخ این شهر است و نگین خلیج فارس، جزیره قشم که پر از زیبایی های طبیعی است؛ با مردمی که آداب و رسوم و حتی غذاهای محلی‌شان از جاذبه‌های گردشگری قشم هستند.

یزد؛ دومین شهر تاریخی جهان

نام شهر یزد در لیست آثار جهانی به عنوان دومین و زیباترین شهر خشتی دنیا چشم‌نوازی می‌کند. این شهر از شهرهای پر رفت و آمد برای گردشگران به خصوص گردشگران خارجی و جهانگردان است که در مرکز ایران واقع شده. قدیمی‌ترین محله در یزد محله فهادان است که با وسعت ۷۰۰ هکتار در فهرست آثار جهانی می‌درخشد. بیشترین جاهای دیدنی شهر یزد در بافت قدیمی و محله فهادان قرار دارند.  

مکان های دیدنی یزد

مسجد جامع، سردر رفیع، گنبد دوپوش و خوش‌رنگ از برجسته‌ترین جاذبه های گردشگری یزد است؛ نمونه‌ای از معماری برجسته و ذوق و مهارت هنرمندان دوره ایلخانی که چشم هر بیننده‌ای را به خود خیره کند.

پس از بازدید از مسجد جامع، گذر از کوچه پس کوچه های کاهگلی و سر زدن به بازار قدیم برای خرید سوغات بی‌لطف نیست. از دیگر مکان های دیدنی یزد می‌توان به کوچه‌های آشتی‌کنان، ساباط‌ها، مدرسه ضیاییه و خانه‌های قدیمی که مربوط به تجار و افراد مهمی مثل ملک‌التجار، خاندان شفیع‌پور و خانواده لاری‌پور در گذشته هستند، اشاره کرد. اماکنی مثل میدان امیر چخماق، موزه آب، دخمه زرتشتیان و باغ دولت آباد نیز از دیگر زیبایی‌های شهر یزد است.

حفظ شکل معماری خانه‌های قدیمی یزد که بر اساس طراحی و اصول معماری شهرهای کویری ساخته شده‌اند و همچنین اتاق‌های سه دری، پنج دری و بناهایی مانند هشتی و مطبخ که در گوشه‌ای از خانه قرار گرفتند برای هر بازدیدکننده‌ای جذاب است.

اقامت در یزد

اقامت در اقامتگاه های بوم گردی یزد از گزینه‌های جذاب و تجربه جدید سفر برای هر مسافری است. خانه های بومگردی در یزد امکان رزرو آنلاین دارند. در بافت قدیم نیز اقامتگاه‌های سنتی یزد قرار دارند که به صورت اتاق اجاره داده می‌شوند و با طی چند قدم دسترسی به زیباترین دیدنی های شهر یزد امکان‌پذیر می‌شود. 

زیباترین شهر ساحلی جنوب ایران؛ بوشهر

بندر بوشهر در گذشته‌های نه چندان دور، پل ارتباطی بین ایران با جنوب شرق آسیا و آفریقا بوده. ساحل زیبا و آب‌های نیلگون خلیج‌فارس در بوشهر نامش برای هر گردشگری آشناست. بوشهر، شهری تاریخی است که سال‌های زیادی محل عبور و مرور تجار و بازرگانان بوده و به همین دلیل اماکن دیدنی بوشهر کم نیستند.

معماری بازار قدیمی بوشهر به زمان قاجار برمی‌گردد و بهترین مکان برای خرید سوغات و صنایع دستی است. عمارت ملک نیز که مربوط به اواخر دوره قاجار بوده از اماکن دیدنی بوشهر است. این عمارت به دستور ملک‌التجار ساخته شده. نخلستان‌ها، کوه‌های نمکی و سواحل زیبای خلیج فارس هم از دیگر جاذبه های طبیعی بوشهر هستند.  

اقامت در بوشهر

برای اجاره ویلا در بوشهر، می‌توان برای رزرو آنلاین ویلا، خانه یا اقامتگاه بومگردی اقدام کرد؛ خانه‌هایی که با کمی فاصله و گاهی در مرکز شهر قرار دارند و با توجه به دسترسی آنها می‌توان برای اقامت یکی از آن‌ها را انتخاب کرد. بومگردی‌های بوشهر هم فضای دلنشین و زیبایی برای اقامت دارند. اجاره ویلای ساحلی در بوشهر هم استفاده از منظره زیبای خلیج فارس را در محله‌های قدیمی با معماری زیبا ممکن می‌کند.

جزیره هفت رنگ جنوب ایران؛ قشم

قشم را می‌توان به عنوان جزیره رنگارنگ ایران معرفی کرد که گیرایی خاصی برای هر رهگذر و جاذبه‌های منحصربه‌فردی دارد که هر گردشگری را مجذوب می‌کند. بهترین زمان برای سفر برای گشت و گذار در جاهای دیدنی جزیره قشم، فصل پاییز، زمستان و اوایل بهار است. یکی از اهداف سفر به این جزیره زیبا، خرید از مراکز خرید قشم است. برای دسترسی آسان‌تر به مراکز خرید قشم می‌توان در مرکز شهر یا درگهان یا در منطقه سوزا اقامت داشت.

جزیره قشم میان آب‌های نیلگون خلیج‌فارس جای گرفته و طبیعت بکر و دست‌نخورده‌اش، اکوموزه‌ای کمیاب از جاذبه‌های تفریحی قشم است. جنگل‌های حرا، دره ستاره‌ها، تنگه چاهگوه، غار نمکی، جزایر ناز هنگام جزر و مد دریا، مجموعه غارهای خربس و ساحل زیبای جزیره قشم در غروب آفتاب از جذاب‌ترین دیدنی های جزیره قشم هستند.  

اقامت در قشم

در قشم هم مثل همه نقاط دیگر ایران، هم امکان اقامت در خانه‌های بومگردی فراهم است و هم می‌توان یکی از آپارتمان‌های اجاره‌ای را برای اقامت در قشم انتخاب کرد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رزرو اقامتگاه آنلاین گردشگري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۹۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگیزه بارزانی از حضور در تهران؛ درخواست اقلیم کردستان از ایران چیست؟

سفر نیچروان بارزانی به تهران از آنجا اهمیت دارد که او بعد از سفر اردوغان به اقلیم و در میانه منازعه سیاسی احزاب کرد اربیل و سلیمانیه حول انتخابات پارلمان اقلیم کردستان عراق با مقامات عالی ایران دیدار کرده است. بارزانی از ایران چه انتظاراتی دارد و چگونه تهران قرار است نقش متعادل‌کننده را در کردستان عراق ایفا کند؟ گزارش خبرآنلاین را بخوانید.

به گزارش خبرآنلاین، سفر رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران چند ماه پس از حمله موشکی سپاه به اربیل صورت می‌گیرد. تحلیلگران خاورمیانه معتقدند پس از کدورت دو طرف (تهران و اربیل) در پی حمله موشکی به اقلیم کردستان عراق، اکنون نیاز مبرمی به ارتقای روابط دوجانبه احساس می‌شود تا اقلیم کردستان عراق و جمهوری اسلامی ایران روابط خود را ترمیم کنند.

در ده سال گذشته این چهارمین سفر نچیروان بارزانی به‌عنوان یک مقام ارشد منطقه کردستان عراق، به ایران است. نیچروان بارزانی رئیس کنونی اقلیم کردستان عراق، فرزند مرحوم ادریس بارزانی و برادرزاده مسعود بارزانی رهبر حزب دموکرات کردستان عراق، مانند بسیاری از سیاستمداران کُرد، به مدت طولانی در ایران زندگی کرده و علاوه بر تسلط کامل بر زبان فارسی، شناخت قابل‌توجهی از فرهنگ و مختصات و رویکردهای سیاسی جمهوری اسلامی ایران دارد.

این سفر برای کشورمان از آنجا اهمیت دارد که مسئله حضور گروه‌های کرد مخالف ایران در مرز با عراق، همواره از مسائل مشترک بین ایران و کردستان عراق بوده است. در همین راستا ابراهیم رئیسی نیز در دیدار با بارزانی تأکید کرد: «دولت عراق و اقلیم کردستان به طور مطلق از هرگونه سوءاستفاده عناصر دشمن صهیونیستی و عناصر ضدانقلاب از خاک این منطقه علیه ایران جلوگیری به عمل‌آورند»

این موضوع نشان می‌دهد توافقات امنیتی ایران و عراق و موضوع کردهای مخالف ایران، بخش مهمی از محور مذاکرات دو طرف را تشکیل داده است. چه آنکه ابراهیم رئیسی در ادامه این دیدار «خلع سلاح کامل وعدم حضور عناصر ضدانقلاب در خاک عراق» را یک ضرورت دانست. اسفندماه سال ۱۴۰۱ دفتر نخست‌وزیر عراق و شورای‌عالی امنیت ملی ایران در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که دو کشور توافقی را باهدف تأمین «امنیت مرزی» امضا کردند.

انگیزه بارزانی از سفر به تهران

اما انگیزه بارزانی از سفر به تهران آن هم در شرایط فعلی منطقه، مسئله‌ای حیاتی‌تر برای کردهای عراق است که آن را قانع کرده تا بار دیگر از ایران برای حل مسئله‌ای داخلی کمک بگیرند. اما آن مسئله چیست؟ سفر بارزانی به تهران هم‌زمان با بحران انتخابات پارلمانی در اقلیم کردستان است. کمیسیون انتخابات عراق ۲۱ خردادماه را برای برگزاری انتخابات محلی اقلیم کردستان تعیین کرد، اما حزب دمکرات کردستان به رهبری بارزانی خواهان تعویق این انتخابات است.

این در حالی است که اتحادیه میهنی کردستان عراق دومین حزب قدرتمند این منطقه به رهبری بافل طالبانی (پسر جلال طالبانی) خواهان برگزاری انتخابات هستند. بافل طالبانی، تعویق انتخابات را خطرناک خوانده و گفته است باعث ضربه به نهادهای دمکراتیک منطقه می‌شود.

بافل طالبانی که شهریور سال ۱۴۰۲ به ایران سفر و با وزیر خارجه و رئیس مجلس دیدار کرده بود، مواضع نزدیکی با جمهوری اسلامی دارد و این گمانه زنی درباره انگیزه سفر بارزانی برای وساطت ایران در ماجرای بحران انتخابات پارلمانی در اقلیم کردستان را افزایش داده است. ناظران سیاسی معتقدند نچیروان بارزانی با هدف ایجاد نوعی موازنه سیاسی با طالبانی‌ها در سفر به ایران، سعی دارد روند تحولات در آستانه انتخابات اقلیم را به نفع حزب دموکرات کردستان عراق (بارزانی) تغییر دهد و سطحی از موازنه بین اربیل و سلیمانیه ایجاد کند.

این گمانه‌زنی از آنجا تقویت می‌شود که دلشاد شهاب سخنگوی ریاست اقلیم کردستان عراق در آستانه سفر نچیروان بارزانی رئیس اقلیم به تهران، به خبرگزاری «رووداو» گفته بود: «هدف رئیس اقلیم در این سفر تأکید بر آن است که اقلیم کردستان عامل تهدید برای منافع همسایگان نخواهد بود و همه نیروهای عراقی که در حال حاضر در قدرت هستند، سابقه روابط قوی با جمهوری اسلامی ایران دارند و روزگاری تشکیل حکومت در عراق از تهران انجام می‌شد و امروز هم شکی نیست که ایران قادر به کمک در بهبود روابط اربیل و بغداد است»

این در حالی است که طالبانی همکاری‌های نزدیکی با ایران بعد از قرارداد امنیتی ایران و عراق داشت و همان زمان سفر طالبانی به تهران، «احمد الهرکی» از مسئولان ارشد اتحادیه میهنی کردستان عراق به پایگاه العربی الجدید گفته بود: «سفر بافل طالبانی رئیس این حزب به تهران در ارتباط با پرونده احزاب مخالف کُرد ایرانی (گروه‌های مسلحِ تروریست) که در داخل اقلیم کردستان عراق حضور دارند، موفقیت‌آمیز بود و طالبانی نقش مهمی برای یکسره و نهایی کردن این پرونده بازی کرد.»

بحران سیاسی در اقلیم کردستان عراق

اما بحران در انتخابات پارلمانی اقلیم کردستان عراق از آنجا آغاز شد که سه ماه قبل دادگاه عالی فدرال عراق، کردستان را به چهار حوزه انتخابیه تقسیم کرد و رای به لغو کرسی‌های اقلیت‌ها در این منطقه داد. در مجلس کردستان ۱۱ کرسی به اقلیت‌های مذهبی و قومی اختصاص‌داده‌شده که همه آن‌ها از متحدان حزب آقای بارزانی هستند؛ رای جدید دادگاه فدرال عراق ممکن است باعث شود حزب دمکرات کردستان در انتخابات آینده اکثریت را از دست بدهد.

ازاین‌رو حزب دمکرات کردستان که به رای دادگاه اعتراض دارد انتخابات را تحریم کرده است. سفر نچیروان بارزانی به تهران چند روز پس از سفر او به بغداد انجام شد و اختلاف اربیل با بغداد بر سر سهمیه بودجه کردستان عراق و انتقال نفت از آن، از دیگر مسائل اختلافی اقلیم کردستان با دولت مرکزی است.

چه آنکه پیش از اتفاقات اخیر و بعد از اعلام نتایج انتخابات پارلمانی ۲۰۲۱ عراق، باوجود اینکه حزب دموکرات با مقتدی صدر وارد ائتلاف شده بود، اتحادیه میهنی به دنبال ائتلاف با نوری المالکی و دیگر شیعیان بود. او تصور می‌کرد با چنین تصمیمی می‌تواند برهم صالح از حزبش را برای دومین بار به ریاست جمهوری برساند، لیکن مخالفت سران چهارچوب هماهنگی مانع از انتصاب نماینده بافل طالبانی برای دومین دوره ریاست جمهوری شد و این مسئله انگیزه کردها برای مقاومت در برابر تصمیمات دولت مرکزی عراق را افزایش داد.

از سوی دیگر سفر رجب طیب اردوغان به اقلیم کردستان عراق که برای پیگیری چگونگی تقابل با پ‌ک‌ک و همچنین مسئله انرژی اقلیم کردستان عراق انجام شد، فشار مضاعفی را به دولت اقلیم وارد کرد تا با سرکوب نیروهای کرد مخالف دولت ترکیه موافقت کنند. برخی از این گروه‌های کردی متحد اربیل هستند و حتی برخی از آن‌ها در آزادسازی شهرها و روستاهای کردستان عراق به مبارزه با داعش پرداختند؛ بنابراین سرکوب این گروه‌ها با منافع دولت اقلیم در تضاد است. ازاین‌رو احتمالاً بارزانی در مذاکرات خود با مقامات کشورمان از ایران خواهد خواست مذاکراتی را با ترکیه برای تعدیل خواسته‌های اردوغان انجام دهد.

دیگر خبرها

  • رایزنی نظامی - امنیتی فرمانده کل سپاه و نیچروان بارزانی +جزئیات مهم
  • در این هتل‌ها اقامت نکنید!
  • انگیزه بارزانی از حضور در تهران؛ درخواست اقلیم کردستان از ایران چیست؟
  • ویترین تسنیم شماره ۶۶۱/تهران؛ پایتخت امنیت
  • حج امسال حج برائت است
  • ۳ جمله مهم از دیدار بارزانی با رئیس‌جمهور
  • اینجا تهران است بە وقت اقلیم کردستان / اهمیت سفر بارزانی بە ایران
  • «بارزانی» با امیرعبداللهیان دیدار کرد
  • بارزانی به دیدار رئیسی رفت + تصاویر
  • رزرو هتل در مسقط برای سه روز